Bitcoins kopen of verkopen met iDEAL

Via deze pagina is het mogelijk om eenvoudig Bitcoins te kopen met iDEAL of om je huidige Bitcoins te verkopen. Alle transacties verlopen via een externe partij en dus niet via BitcoinWeb, hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht. Mocht het onderstaande scherm niet duidelijk zijn kunt u naar beneden scrollen voor een uitleg.

Op onze pagina prijzen bitcoins vergelijken kun je de prijzen vergelijken die Nederlandse aanbieders en kopers hanteren. Op deze manier kun je zelf de goedkoopste aanbieder kiezen om veilig via iDEAL bitcoins te kopen, of het meeste geld voor je bitcoins ontvangen.

BitonicBTCDirect

Klik hier voor een uitleg

Bitcoins kopen via Bitonic

Voer hierboven in hoeveel bitcoins je wil ontvangen en klik op de pijl. Vervolgens zie je hoeveel de bitcoins kosten en kun je je Bitcoinadres invoeren. Wees er zeker van dat je het juiste adres invoert want transacties kunnen niet meer ongedaan gemaakt worden. Als je zeker weet dat je het juiste adres hebt ingevoerd kun je een bank selecteren en de Bitcoins betalen met iDEAL. Op het moment dat de iDEALbetaling ontvangen is, worden gelijk de aangeschafte bitcoins overgemaakt naar je account. Aangezien u een fee betaald voor de iDEALkosten is het voordelig om veel bitcoins in een keer aan te schaffen, hierdoor zijn ze per stuk goedkoper!

Bitcoins verkopen via Bitonic

Als u bitcoins wil verkopen dient u eerst op de knop verkopen te klikken. Vervolgens kun u invullen hoeveel bitcoins u wil inruilen voor geld of hoeveel euro’s u wil ontvangen. Klik daarna op de pijl om te zien hoeveel euro’s of bitcoins hier tegenover staan. Daarna voert u uw betalingsgegevens in en een retour-bitcoinadres voor het geval de uitbetaling niet kan plaatsvinden.

Nadat u akkoord bent met de voorwaarden en op verzenden klikt, krijgt u een overzicht te zien met daarop een bitcoinadres (en bijbehorende QR-code) om de bitcoins naar toe te sturen. Als u de bitcoins heeft verstuurd hoeft u niets meer te doen, ons systeem detecteert automatisch of uw bitcoins ontvangen zijn en bevestigd door het netwerk. De betaalopdracht wordt uiterlijk de eerstvolgende werkdag uitgevoerd. Afhankelijk van uw bank kan het dan nog even duren voor het geld op uw rekening staat.


Klik hier voor de disclaimer

Disclaimer Bitonic

De betalingen via het bovenstaande formulier verlopen via Bitonic.

Bij het doen van een aankoop via Bitonic geeft u aan akkoord te zijn met de volgende voorwaarden:

De koop betreft digitale goederen (bitcoins) zonder vaste of verifieerbare waarde. Bij een betaling gaat u akkoord met de waarde voor bitcoins die Bitonic op dat moment heeft bepaald. U bent zich bewust van het feit dat de waarde van de aankoop kan fluctueren.
De verzending van uw bitcoins vindt plaats door het initiëren van een bitcointransactie naar het opgegeven bitcoinadres. Wij garanderen u het succesvol aanmaken van een transactie in het bitcoin-netwerk. U krijgt van ons een bitcoin-transactie-id, waarmee informatie over de betaling is op te vragen.
De bitcoin-koersen zijn aan verandering onderhevig. Definitieve bedragen (euro’s en bitcoins) voor de aankoop verschijnen daarom pas op de pagina van de iDEAL-betaling bij uw bank.
Een voltooide iDEAL-betaling kan niet ongedaan gemaakt worden. Het invoeren van de juiste gegevens (bitcoinadres, hoeveelheid) is uw eigen verantwoordelijkheid.
Bitcoins kunnen niet geruild worden.Let er op dat BTCDirect na ontvangst van de betaalbevestiging of het opsturen van de bitcoins voor het aankoopbedrag een order op de beurs plaatsen. Door koersschommeling kan het aantal werkelijk uitgeleverde bitcoins of euro’s licht positief of negatief afwijken.


Spoiler titel

Bitcoins kopen via BTCDirect

Voer hierboven in hoeveel bitcoins u wil ontvangen en u ziet gelijk hoeveel euro’s je ontvangt. Klik vervolgens op “Bitcoins kopen”, er verschijnt nu een formulier met de algemene voorwaarden. Lees deze goed door, als u met de voorwaarde akkoord gaat kunt u een vinkje zetten en klikken op “Volgende”. De volgende stap is om een e-mailadres en het juiste bitcoinadres in te vullen. Kies ook de bank waar u de betaling mee wil voldoen. Als alle gegevens zijn ingevuld kunt u op “Volgende” klikken om over te gaan op betaling. Let er op dat BTCDirect na ontvangst van de betaalbevestiging voor het aankoopbedrag een order op de beurs plaatsen. Door koersschommeling kan het aantal werkelijk uitgeleverde bitcoins licht positief of negatief afwijken.

Bitcoins verkopen via BTCDirect

Als u Bitcoins wil verkopen via BTCDirect dient u eerst op de “Verkopen”-knop te klikken. Vul vervolgens in hoeveel Bitcoins u wil verkopen en u ziet gelijk het bedrag in euro’s dat BTCDirect hiervoor geeft. Klik vervolgens op “Bitcoins verkopen”, er verschijnt nu een formulier met de algemene voorwaarden. Lees deze goed door, als u met de voorwaarde akkoord gaat kunt u een vinkje zetten en klikken op “Volgende”. U dient hier een retouradres in te vullen voor het geval er iets mis gaat met de verkoop. Als u ook uw e-mail, naam, IBAN-rekeningnummer en SWIFT/BIC heeft ingevuld kunt u weer klikken op “Volgende”.